Paykasa ve Ön Ödemeli Kartlar Nereden Alınır?

Paykasa Kart Al aracılığıyla Eylül ayı içinde indirilmeye takdim edilecek cihazlarda sanal kart işletim sistemine geçilecek. Bu konuda en fazla beklenti ön ödeme amaçlı olurken, yepyeni işletim sistemi amaçlı bir taraftan da beta testleri devam ediyor . Kayıtlı üyeler aracılığıyla sanal kart amaçlı test süreçleri devam ederken, Paykasa Kart Al yepyeni bir güncelleme daha sundu. Paykasa kart ismi verilen güncelleme ile beraber yepyeni işletim sistemine özellikler kazandırılırken, en fazla değinen detaylardan birisi de ödemeler oluyor .

Paykasa kart ile beraber yepyeni 100’e yakın yepyeni ödeme sisteme ilave edirken , bilhassa silah mahaline su tabancasının konması ise dikkatlerden kaçmismi.

Paykasa Kart Teknoloji Olarak Neler Var?

Paykasa kart sürümünde iştirak eden emojiler içinde fazladan spor ağırlıklı ödemeler görülürken, değinen öbür bir detay adam figürlerin yanında bayan figürlerin de eklenmesi oluyor . Uzunca vakitten beri ödeme üzerinden yapılmış olan tartışmalarda bayan figürlere yer verilmemesi tenkit alırken, Paykasa Kart Al bu konuyla alakalı işini talihe bırakmamış ve çeşitli versiyonlar ile yepyeni işletim sistemine emojileri eklemiş.

Paykasa kart ile beraber nihai sürüme belli bir süre daha yaklaşılırken, nihai hükümlü duruma gelene civarı sistemde yepyeni düzenlemelerinde inşa edilmesi bekleniyor. Bu doğrultuda ödeme enbaşta olmak üzere birçok meydanda farklılıklar görülebilir.

Yorum bırakın